Η Maxcom SA είναι μια  ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία που ασχολείται με την κατασκευή και την συνεχή εξέλιξη των συσκευών τηλεπικοινωνίας, όπως κινητά τηλέφωνα GSM, ενσύρματα και ασύρματα σταθερά, Walkie Talkie (ασύρματοι) και συσκευές δορυφορικής πλοήγησης GPS.

Η γκάμα των προϊόντων απαριθμεί τέσσερις κατηγορίες τηλεπικοινωνίας για να μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε:

  • Ευκολία και άνεση στη χρήση
  • Κλασικά μοντέλα
  • Ενισχυμένα, για εξωτερική δραστηριότητα
  • Smart

Ευκολία και άνεση: Η Maxcom είναι η πρώτη εταιρεία στην Κεντρική Ευρώπη που κατασκεύασε το 2008, ένα εργονομικό, φιλικό προς το χρήστη, με μεγάλα πλήκτρα, GSM κινητό τηλέφωνο. Το χαρακτηριστικό των μοντέλων Comfort είναι η λειτουργία κλήσης Έκτακτης Ανάγκης, που παρέχει στους πελάτες μας μια αίσθηση ασφάλειας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Εάν παραστεί ανάγκη, ο χρήστης μπορεί να καλέσει βοήθεια μόνο με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Κλασσικά: Διαθέτουμε μια σειρά από κλασικά κινητά τηλέφωνα, ιδανικά για να εξυπηρετήσουν τόσο τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές σας ανάγκες.

Δυνατά – ενισχυμένα: Αυτή η κατηγορία βαρέως τύπου, απευθύνεται σε τολμηρούς πελάτες που αναζητούν αξιόπιστες συσκευές που αντέχουν τόσο στην κακομεταχείριση, όσο και στη βύθιση. Οι συσκευές αυτές αντέχουν σε καταστάσεις όπου τα περισσότερα τηλέφωνα δεν μπορούν, ενώ λειτουργούν καλά σε δύσκολες καιρικές και γεωγραφικές συνθήκες.

Έξυπνα: Η Maxcom διαθέτει μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση που προσεγγίζει τα ευρέως διαθέσιμα smartphones τηλέφωνα της αγοράς. Έχουμε στοιχηματίσει τη φήμη μας στην τελευταία λέξη του τεχνολογικού σχεδιασμού, τη λειτουργικότητα και την άριστη σχέση τιμής και ποιότητας.

Λόγω του υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας και της πολυετούς μας πείρας στον τομέα των ηλεκτρονικών και της πληροφορικής βιομηχανίας, μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις υψηλές προσδοκίες των πελατών μας. Αυτό που είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς, είναι η αξιοπιστία και η ασφάλεια των προϊόντων μας, σε συνδυασμό με υψηλής τεχνολογίας και φιλικά προς το χρήστη χαρακτηριστικά.

Αυτό που μας κατατάσσει μεταξύ των ηγετών στην Ευρώπη είναι οι εξαιρετικές πωλήσεις κινητών και σταθερών τηλεφώνων μαζί, τεχνολογικά άρτιες λύσεις, πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και χρήση προηγμένων τεχνολογιών.

Όλα τα προϊόντα μας για την ευρωπαϊκή αγορά έχουν πιστοποιηθεί με το σήμα CE (European Conformity) και είναι εγκεκριμένα να χρησιμοποιούνται τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα μοντέλα της MAXCOM πωλούνται από παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, από αλυσίδες και καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, καθώς και σε διανομείς και εμπόρους σε πολλές χώρες στον κόσμο.

logo_header

Επίσημος διανομέας για τα προϊόντα Maxcom στην Ελλάδα