Η Πολωνική Maxcom είναι μία από τις «σταθερές αξίες» στον χώρο της κινητής τηλεφωνία, παρουσιάζοντας λύσεις που συνδυάζουν αξιοπιστίαυψηλή ποιότητα και φυσικά σούπερ προσιτές τιμές.  H Maxcom ειδικεύεται τόσο σε smartphones, όσο και σε «παραδοσιακά» feature phones, τα οποία απευθύνονται σε μία μεγάλη βάση χρηστών, καθώς οι συσκευές της Πολωνικής εταιρείας μπορούν να καλύψουν όχι μόνο των casual users, αλλά κι όλων εκείνων που αναζητούν προσιτές κι εύκολες στη χρήση συσκευές (όπως για παράδειγμα είναι τα άτομα της τρίτης ηλικίας).

Maxcom-1-640x480
Maxcom-2-640x480

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, η Maxcom δεν θα μπορούσε να λείπει από το τη μεγάλη γιορτή της τεχνολογίας, IFA, που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες μέρες στο Βερολίνο και στο booth της είχαμε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τα μοναδικά προϊόντα της.

Maxcom-3-640x480

Η προϊοντική γκάμα της Maxcom είναι πραγματικά τεράστια, καθώς περιλαμβάνει rugged ανθεκτικά phones, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αντέχουν σε extreme καταστάσεις, smartphones που διακρίνονται για τον budget – friendly προσανατολισμό τους, ικανοποιώντας τις ανάγκες του μέσου χρήστη, ενώ οι σειρές Comfort και Classic έρχονται με μια σειρά από features (όπως για παράδειγμα είναι το εγκατεστημένο SOS button και τα μεγάλα πλήκτρα), που είναι βέβαιο ότι μπορούν να βοηθήσουν σε σημαντικό βαθμό σε μία ώρα ανάγκης.

Maxcom-4-640x480
Maxcom-5-640x480

Εκτός από τα παραπάνω, η γνωστή εταιρεία έχει ρίξει δίχτυα πρόσφατα και στην αγορά των wearables αλλά και των smart speakers. Το κεντρικό σύνθημα της Maxcom είναι το «The Joy of Communication» και σίγουρα πρόκειται για ένα motto που αντικατοπτρίζει πλήρως την διάθεση και την φιλοσοφία των ανθρώπων της.

Maxcom-6-640x480

Επίσημος αντιπρόσωπος των συσκευών της Maxcom στη χώρα μας είναι η Expus

Πηγή: Digital Life

logo_header

Επίσημος διανομέας για τα προϊόντα Maxcom στην Ελλάδα