Το μόνιμο άγχος μας, αν χρειάζεται να αφήνουμε κάποιον ηλικιωμένο στο σπίτι για αρκετές ώρες μόνο του, είναι αν όλα πάνε καλά και πως μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί του, ή εκείνος / εκείνη μαζί μας, αν χρειαστεί. Και καθώς η τρίτη ηλικία δεν είναι τόσο εξοικειωμένη με την τεχνολογία, ένα σύγχρονο smartphone σίγουρα δε μπορεί να καλύψει αυτή την ανάγκη.

MM715-1

Εδώ έρχεται το MaxCom MM715BB, ένα κινητό τηλέφωνο ιδανικό για την περίσταση. Έχει μεγάλα, ευανάγνωστα πλήκτρα, μια υψηλής ευκρίνειας οθόνη και πολλές δυνατότητες που θα σας χρησιμεύσουν. Φορτίζει στην ειδική βάση του, δέχεται SIM και microSD κάρτα, έχει ενσωματωμένο φακό, κάμερα και FM ραδιόφωνο.

MM715-2

Το «highlight» του, όμως, είναι το παρεχόμενο SOS braceletet! Πρόκειται για ένα λαστιχένιο βραχιόλι που συνδέεται ασύρματα με το κινητό με Bluetooth και διαθέτει ένα μεγάλο πλήκτρο ανάγκης. Εάν, ω μη γένοιτο, συμβεί κάτι, ο ηλικιωμένος μπορεί απλά να το κρατήσει πατημένο για λίγο και αυτό, μέσω του κινητού, θα εκπέμψει σήμα κινδύνου στις προεπιλεγμένες επαφές συγγενών ή φίλων. Αρκεί να βρίσκεται σε απόσταση το πολύ 10 μέτρων από το κινητό (σε κλειστούς χώρους, 100 μέτρων σε ανοιχτούς).

MM715-3
MM715-4

Το MaxCom MM715BB είναι το ιδανικό τηλέφωνο για την τρίτη ηλικία και με αυτό μπορείτε να αποβάλλετε το άγχος σας για τους αγαπημένους σας. Δείτε περισσότερα στο αναλυτικό μας video.

Οι συσκευές της Maxcom έρχονται στην Ελλάδα από την Expus και θα τις βρείτε στις μεγάλες αλυσίδες λιανικής.

Πηγή: Digital Life

logo_header

Επίσημος διανομέας για τα προϊόντα Maxcom στην Ελλάδα