MWC 2019 LOGO

Mobile World Congress 2019

Βαρκελώνη

25 – 28 Φεβρουαρίου 2019

Hall Congress Square Stand CS90

Πρωτοποριακά προϊόντα MAXCOM στα χέρια σας!

Feature τηλέφωνα με εφαρμογές και VoWiFi, εύχρηστα smartphones με απομακρυσμένη πρόσβαση, κινητά ανθεκτικά για… κάθε ειδική εργασία όπως και πολυλειτουργικά ρολόγια στην έκδοση SMART. Αυτά είναι μερικά μόνο παραδείγματα επαναστατικών λύσεων που θα παρουσιαστούν από την πολωνική εταιρεία Maxcom στο MWC της Βαρκελώνης, από 25 έως 28 Φεβρουαρίου 2019, στο Παγκόσμιο Συνέδριο για τα κινητά. Ένας από τους εκθέτες είναι η πολωνική εταιρεία Maxcom που προσφέρει καινοτόμες λύσεις στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και πέραν αυτού. Η Maxcom είναι μια σύγχρονη, δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία με 18 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης. Η εταιρεία παράγει κινητά και σταθερά τηλέφωνα, τα οποία με επαναστατικό τρόπο συνδυάζουν την απλότητα και τις κλασικές λύσεις με τον νεοτερισμό και τις εφαρμογές που διευκολύνουν τη ζωή. Η συνεχής αναπτυξιακή πολιτική της Maxcom επιφέρει τη συνεχή βελτιστοποίηση των υπαρχόντων προϊόντων και επιπλέον συμπληρώνει το χαρτοφυλάκιο, συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών αξεσουάρ και του φορητού ακουστικού εξοπλισμού. Κατά τη διάρκεια της φετινής εμπορικής έκθεσης στη Βαρκελώνη μπορείτε να συναντηθείτε με τους εμπειρογνώμονες της Maxcom, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις κορυφαίες λύσεις και τα τελευταία προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία και:

Ανακαλύψτε μια επανάσταση στα Smartphones! Το MAXCOM MS459 HARMONY!

Αυτό το πρωτοποριακό smartphone είναι μια απάντηση στις ανάγκες των ανθρώπων που εκτιμούν την παράδοση, αλλά έχουν και επίγνωση για τα οφέλη της τεχνολογικής προόδου. Το προϊόν συνδυάζει την απλότητα της χρήσης με τις πλήρεις δυνατότητες ενός smartphone Android. Στο εσωτερικό του τηλεφώνου υπάρχει η μεγαλύτερη αξία του προϊόντος, το ιδιόκτητο λογισμικό Maxcom που αποτελεί τροποποίηση του συστήματος Android 7.0. Το πιο χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι, μοναδικό για την αγορά μας, η πρόσβαση στις λειτουργίες του τηλεφώνου από έναν υπολογιστή ή άλλη συσκευή ανά πάσα στιγμή και από όποιο μέρος. Ο χρήστης μπορεί να τροποποιήσει εξ αποστάσεως τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου του μόνος του ή από το υποδεικνυόμενο άτομο. Η ευκολία της καθημερινής χρήσης είναι ανεκτίμητη εδώ. Η εταιρεία πραγματοποίησε εκτεταμένη ποιοτική έρευνα, η οποία επέτρεψε το σχεδιασμό διαισθητικού λογισμικού που δεν προκαλεί προβλήματα και για άτομα με μειωμένη ακοή, μειωμένη όραση ή με δυσκολία στην κίνηση των δακτύλων. Εξωτερικά, διακρίνεται από ένα λεπτό περίβλημα με πλήκτρα φυσικής πλοήγησης, συμπεριλαμβανομένου ενός αποκλειστικού και πολυλειτουργικού πλήκτρου υποστήριξης, το οποίο σε περίπτωση ατυχήματος αποστέλλει μηνύματα έκτακτης ανάγκης με την τοποθεσία ή καλεί τον αριθμό που έχει δηλωθεί. Δεν είναι τυχαίο ότι το προϊόν αυτό έχει χαρακτηριστεί ως «Smartphone για όλους».

Η επόμενη επανάσταση στα Κλασσικά Τηλέφωνα

Γιατί αξίζει τον κόπο; Επειδή δεν υπάρχει άλλο παρόμοιο στο είδος του! Τα μοντέλα MAXCOM MK241 και MAXCOM MK281 είναι κλασικά τηλέφωνα με τα χαρακτηριστικά ενός smartphone όπως εφαρμογές Facebook, Google Maps, Παιχνίδια και πολλά άλλα. Όλα χάρη στο ειδικό αποκλειστικό λογισμικό KaiOS. Η Maxcom είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές που θα είναι οι πρώτοι που θα διαθέσουν τέτοιες συσκευές στην αγορά. Τα τηλέφωνα είναι επίσης εξοπλισμένα με τα πιο πρόσφατα πρότυπα δικτύου της κινητής τηλεφωνίας τέταρτης γενιάς, όπως τα VoLTE και VoWiFi. Πραγματοποίηση κλήσεων χωρίς κάλυψη δικτύου, αποφυγή δαπανηρών χρεώσεων περιαγωγής και καλύτερη ποιότητα κλήσεων. Όλα αυτά εγγυώνται την ασφάλεια όπως και την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος.

Γνωρίστε το αξιόπιστο Smartphone της σειράς Strong

Η σειρά τηλεφώνων STRONG έχει σχεδιαστεί για άτομα που εργάζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες και ασχολούνται με extreme sports. Εδώ, μπορούμε να βρούμε τόσο κλασικά τηλέφωνα όσο και … smartphones! Η Maxcom θα παρουσιάσει ένα νέο, ανθεκτικό smartphone: το MAXCOM MS571. Λεπτή σχεδίαση με ανθεκτικό περίβλημα, δύο κάμερες, δακτυλικό αποτύπωμα και οθόνη HD+ 16×9. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα που ξεχωρίζουν σε αυτό το μοναδικό μοντέλο.

Συνδετικός κρίκος με την παράδοση, η σειρά Comfort

Πλήκτρα Έκτακτης Ανάγκης (ICE) και Πλήκτρο Υποστήριξης, σταθμοί φόρτισης και μεγάλα, εύχρηστα πλήκτρα. Επιπλέον, ο σχεδιασμός παραπέμπει στις «παλιές καλές» λύσεις. Flip τηλέφωνα, σταθερά τηλέφωνα με συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας, καθώς και κλασικά μοντέλα με ένα standard πληκτρολόγιο. Μεταξύ αυτών αξίζει να δοκιμάσετε το νέο μοντέλο MAXCOM MM751, το οποίο συνδυάζει τον μοντέρνο σχεδιασμό με ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων επιλογών για ηλικιωμένους, όπως οθόνη υψηλής αντίθεσης, Πλήκτρο Έκτακτης Ανάγκης (ICE) και Πλήκτρο Υποστήριξης, δίοδο ειδοποίησης, μεγέθυνση γραμματοσειράς ή άνετο USB Type C.

Δείτε την ποικιλία των Classic phones

Τα τηλέφωνα CLASSIC είναι εύχρηστα, μοντέρνα και βολικά, σχεδιασμένα με μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Κατάλληλα για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Το κορυφαίο μοντέλο MAXCOM CLASSIC MM330 με τη μεγαλύτερη οθόνη της κατηγορίας κλασσικών τηλεφώνων στην αγορά, καθιστά την επικοινωνία ευκολότερη και πιο βολική από ποτέ.

Δοκιμάστε τον αθλητικό εξοπλισμό της σειράς Fitgo και τα αδιάβροχα ηχεία Maxton

Τα εξαιρετικά και αποτελεσματικά smartwatch, smartbands και τα ενισχυμένα ηχεία Bluetooth είναι ένας νέος, πρόσθετος τρόπος ανάπτυξης της επωνυμία Maxcom. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης στην Βαρκελώνη, θα είναι δυνατή η δοκιμή του καινοτόμου, πολυχρηστικού smartwatch FitGo FW15. Τα smartwatches, εκτός από την εμφάνιση, έχουν οθόνη αφής και πολλές χρήσιμες λειτουργίες όπως βηματόμετρο, μέτρηση θερμίδων, παρακολούθηση ύπνου ή λήψη κλήσεων.

Η Maxcom έχει το δικό της τμήμα έρευνας και ανάπτυξης που αναλαμβάνει όλο και πιο τολμηρές προκλήσεις όσον αφορά το λογισμικό ή τον επαναστατικό συνδυασμό εργονομίας και ελκυστικού σχεδιασμού. Αυτή η προσέγγιση κάνει υπολογίσιμες τις λύσεις που προσφέρονται από το εμπορικό σήμα της Maxcom. Η υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων επιβεβαιώνεται από τα εκατομμύρια των μοντέλων που πωλούνται σε παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, σε αλυσίδες καταστημάτων, καθώς και σε διανομείς και αντιπροσώπους σε πολλές χώρες του κόσμου.

logo_header

Επίσημος διανομέας για τα προϊόντα Maxcom στην Ελλάδα