Η σειρά Comfort της πολωνικής Maxcom περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα από feature phones που απευθύνονται σε χρήστες της mobile τεχνολογίας μεγαλύτερης ηλικίας, οι οποίοι δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά με τα smartphones και αναζητούν κάτι πιο… «κλασικό» σε design. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται το MM824, ένα dual-display “clamshell κινητό που αν μη τι άλλο ξεχωρίζει!

 

Maxcom-Comfort-MM824-3-640x361

Το MM824 διαθέτει main display 2.4 ίντσες (τεχνολογίας QVGA και ανάλυσης 240×320 pixels), με την δεύτερη (εξωτερική) οθόνη του να ανέρχεται στις 1.44 ίντσες. Παράλληλα, η clamshell old-school πρόταση της πολωνικής εταιρείας υποστηρίζει έως και 300 επαφές, ενώ παράλληλα μπορεί να αποθηκεύσει 50 SMS και 50 MMS. Εκτός από τα παραπάνω, το MM824 διαθέτει ένα ειδικό (και εξαιρετικά χρήσιμο) SOS button στο πίσω τμήμα του και κάμερα στα 2MP. Επιπλέον, δύναται να δεχθεί microSD card (με χωρητικότητα στα 32GB), ενώ επίσης υποστηρίζει: Bluetooth, FM Radio, video και audio playback / sound recorder.

Maxcom-Comfort-MM824-9-640x361

Αξίζει να σημειωθεί πως τα πλήκτρα του MM824 είναι πιο μεγάλα για να μπορούν να τα βλέπουν καλύτερα οι ηλικιωμένοι, ενώ παράλληλα η πρόταση της Maxcom έρχεται με φακό, calculator και ξυπνητήρι, αλλά και με μπαταρία που χαρίζει αρκετή αυτονομία, με τον χρόνο αναμονής να ανέρχεται στις 160 ώρες και τον χρόνο ομιλίας στις 5 ώρες. To “clamshell” ΜΜ824 της Maxcom πρόκειται για μία ιδανική περίπτωση για όλους εκείνους που λατρεύουν τα old-school κινητά.

Οι συσκευές της Maxcom έρχονται στην Ελλάδα από την Expus και θα τις βρείτε στις μεγάλες αλυσίδες λιανικής.

Πηγή: Digital Life

logo_header

Επίσημος διανομέας για τα προϊόντα Maxcom στην Ελλάδα