Με την νέα “Φιλική” εφαρμογή της Maxcom “Friendly Screen”  η χρήση του Smartphone γίνεται πιο απλή καθώς μπορείτε να απολαύσετε όλες τις λειτουργίες ενός Smartphone χωρίς να χάσετε τα οφέλη ενός παραδοσιακού τηλεφώνου

Friendly Screen App-Image-1
Παρουσίαση Χαρακτηριστικών
Friendly Screen App-2
Ευκολότερη πρόσβαση στις πιο κοινές λειτουργίες

Αναμφίβολα, για όλους τους χρήστες, οι τηλεφωνικές κλήσεις και η σύνταξη και αποστολή γραπτών μηνυμάτων είναι οι πιο σημαντικές και συχνές λειτουργίες ενός κινητού τηλεφώνου.

Με την εφαρμογή Friendly Screen διασφαλίζουμε ότι η πρόσβαση και στις δυο αυτές βασικές λειτουργίες είναι όσο το δυνατόν πιο άμεση και απλή.

Μεγαλύτερη εμφάνιση γραμματοσειράς και μενού

Με την εφαρμογή Friendly Screen, μπορείς να προσαρμόσεις το μέγεθος της γραμματοσειράς, της εμφάνισης του μενού αλλά και των εικονιδίων των εφαρμογών σύμφωνα με τις προσωπικές σου ανάγκες.

Ο σχεδιασμός της λειτουργίας βασίστηκε και ελέγχθηκε προσεκτικά με σκοπό η εφαρμογή να είναι κατάλληλη ακόμα και για τους πιο άπειρους στην τεχνολογία χρήστες.

Friendly Screen App-Image-9
Friendly Screen App-Image-7
Προστασία και Ασφάλεια

Προσθέσαμε ένα επιπλέον Πλήκτρο Άμεσης Ανάγκης (SOS) στην εφαρμογή του Friendly Screen και σε περίπτωση που ο χρήστης του κινητού τηλεφώνου βρεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή βοήθειας, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνει θα είναι πατήσει το πλήκτρο αυτό.

Με αυτόν τον τρόπο, με ένα πάτημα του πλήκτρου, αποστέλλεται αυτομάτως γραπτό μήνυμα, εκτελείται τηλεφωνική κλήση ή αποστέλλονται οι συντεταγμένες του σημείου στο οποίο βρίσκεται.

Η εφαρμογή μπορεί να προστατευθεί από ακούσια ή μη εξουσιοδοτημένη αλλαγή των ρυθμίσεων με ένα κωδικό πρόσβασης. Έτσι δημιουργούμε για εσάς και τους αγαπημένους σας ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Ιδανική εφαρμογή για ηλικιωμένους και μικρά παιδιά.

Προσαρμογή και επεκτάσεις εφαρμογής

Κατά την διάρκεια δημιουργίας της εφαρμογής Friendly Screen, σκοπός μας ήταν η δημιουργία μιας εφαρμογής προσαρμοσμένη στις ιδιαιτερότητες κάθε χρήστη, σύμφωνα με τις προσωπικές του καθημερινές συνήθειες και ανάγκες.

Για τον λόγο αυτό δεν θα βρείτε τίποτα στην εφαρμογή αυτή που να μην μπορεί να προσαρμοστεί στον κάθε ένα ξεχωριστά!

Εδώ θα βρείτε όλες τις συσκευές με την εφαρμογή «Friendly Screen«

Friendly Screen App-Image-8
Friendly Screen – Quick Start

Η εφαρμογή Friendly Screen δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία 2BIG s.r.o. η οποία αποτελεί μια εταιρεία με μακρόχρονη εμπειρία στην δημιουργία εφαρμογών φιλικών στην χρήση. Παρά των εργαστηριακών ελέγχων με σκοπό να πετύχουμε τις καλύτερες επιδόσεις, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ατέλειας. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η απόδοση του κάθε τηλεφώνου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον πάροχο τηλεπικοινωνιών, το πακέτο υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών που διαθέτει ο κάθε χρήστη  καθώς και την έκδοση του συστήματος Android κάθε συσκευής (η εφαρμογή Friendly Screen υποστηρίζεται από την έκδοση Android 2.1 ή μεταγενέστερη). Ως εκ τούτου, η εταιρεία Maxcom S.A. δεν ευθύνεται για κακή λειτουργία της εφαρμογής ή ζημιά που μπορεί να προκληθεί από τους προαναφερθέντες παράγοντες, όπως απώλεια δεδομένων, περιορισμένη λειτουργικότητα της συσκευής, αποτυχία παράδοσης μηνυμάτων, διακοπή σύνδεσης, κλπ). Με την λήψη της εφαρμογής Friendly Screen ή με την αγορά τηλεφώνου που διαθέτει  την εφαρμογή Friendly Screen, ο χρήστης παραιτείται από κάθε δικαίωμα σε τυχόν αξιώσεις κατά της εταιρείας Maxcom S.A. σύμφωνα με τον νόμο. Επιπρόσθετα, η Maxcom S.A. ενημερώνει ότι το Πλήκτρο Έκτακτης Ανάγκης (SOS) της εφαρμογής δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο έκκλησης έκτακτης ανάγκης ή ιατρικής βοήθειας. Ο τηλεφωνικός αριθμός έκτακτης ανάγκης σε Ελλάδα και κράτη μέλη της ΕΕ είναι το 112.

Η εταιρεία Maxcom S.A. δηλώνει ότι η εφαρμογή και το υλικό (οδηγίες χρήσεων) σχετικά με την χρήση της εφαρμογής ενδέχεται να μην είναι πάντοτε διαθέσιμα.

logo_header

Επίσημος διανομέας για τα προϊόντα Maxcom στην Ελλάδα